Stoer en eigenzinnig, modisch en helemaal hip; dat is Vingino, het jeanslabel voor kids. Beeldbepalend zijn de vernieuwende wassingen, mooie en uitgewerkte modellen met een super pasvorm en niet te vergeten: de opvallende details! Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe, toonaangevende jeans collectie van Vingino. Maar laten we de tops ook niet vergeten, zoals de stoere shirts voor de jongens en hippe tops voor de meiden. Naast de hoofdcollecties is er twee keer per jaar ook een flash-collectie met nieuwe jeans en tops.

Met Vingino kinderkleding zorg je ervoor dat je kind er fantastisch uitziet. Met de nieuwste collectie van Vingino weet je zeker dat je kind er met de laatste mode goed uit ziet. Met de nieuwste kleuren, de nieuwste modellen en de laatste uitingen van designers van kinderkleding, kies je voor een merk dat steeds sterker begint te worden. Met kleding van vingino speel je dus eigenlijk op safe. De combinaties zijn gemaakt om je kind er flitsend uit te laten zien op belangrijke feestjes of evenementen. Daar kan aan je iedereen laten zien dat je gevoel hebt voor smaak, mode en het beste met je kind voor hebt door te investeren in kindermode.

Dit voorjaar zien we veel kleur bij Vingino, zowel voor de jongens shirts en polo's als bij de tops voor de meisjes. De jongensvesten van Vingino bij hippemaatjesdordrecht.nl zijn niet alleen super comfortabel maar hebben ook lekker kleurrijke prints. Daarnaast zijn er verschillende stoere jongensjeans van Vingino in allerlei wassingen, onder andere een jeans met damaged effect. Voor de meisjes zijn de Vingino jeansmodellen super skinny en weer verkrijgbaar in veel maten.

Naast de uitgebreide collectie T-shirts en tops, hebben we ook Vingino zomerjassen in de collectie. Heb je het geweldig leuke spijkerjasje met print op de rug al gezien? Verder zijn er super stoere jacks voor jongens, een gave meisjesjas en een super trenchcoat!

Kortom, voor de voorjaarscollectie van Vingino ga je naar hippemaatjesdordrecht.nl!